Elaan English - Information

Ngawanohkeun ka pamungkas mobile aplikasi ESL
keur diajar basa Inggris dina lebet nu

di Elaan English Anjeun tiasa ngalakukeun Palajaran keur kaahlian sapertos déngékeun, bacaan, tulisan, paguneman, tata tulis jeung kosakata. Ngarasakeun kursus husus pikeun TOEIC, TOEFL, IELTS, GEPT, warta basa Inggris, bisnis Inggris, Inggris akademik,
jeung diajar bari maneh pasuliwer atawa diuk di imah atawa di kantor.

Atikan pikeun ESL

Elaan English boga eusi ESL pangalusna. TOEIC, TOEFL, IELTS, GEPT, sarta kagiatan ESL séjén pikeun bisnis Inggris, Inggris akademik, sarta gaya hirup Inggris. Ulikan anjeun sarta uji-persiapan anu dikelompokeun pikeun anjeun kalayan bahan geared ka dasar, panengah, Advanced, sarta kadar punjul. Kursus nyadiakeun sagala kaahlian keur déngékeun, tulisan, paguneman, maca, tata basa, sarta kosa kata.

Statistik kinerja

Elaan English dibangkitkeun statistik kinerja kuat dirancang ku guru profésional luar biasa pikeun ngaidentipikasi kaunggulan na kelemahan murid di kaahlian individu. Sistim learning kami baris mantuan anjeun ningkatkeun TOEIC anjeun, TOEFL, IELTS, sarta skor GEPT sarta ogé ngalaan anjeun ton warta asli na bisnis eusi Inggris.

Dina Awan

Naha nyandak buku? Ulikan Online. Elaan English dirancang pikeun mobile, tablet pikeun duanana ios sarta Android jadi anjeun bisa diajar bari maneh pasuliwer ti mana. Di imah akun anjeun napel desktop Anjeun jadi Anjeun bisa nempo statistik manaage learning Anjeun, sambungkeun kana tutors, sarta gaduh karya Anjeun ngoleksi ku guru profésional urang.

Sosial jeung aman

Elaan English tiasa sosial. Tangtangan babaturan Facebook anjeun sarta nepungan batur anyar ti sakumna dunya. rapat pangajar Reserve kalawan guru ku Skype atawa surélék. Pamaké kaamanan sarta privasi mangrupakeun prioritas luhur. Panglawungan positip tur senang tur nyiksa henteu bisa ditolerir. Keur positif nyaéta bagian penting tinaElaan English.

guru

Bosen nyirian tés jeung palajaran sadaya waktu? Nempatkeun test, palajaran, sanajan sakabeh kursus Anjeun online.

murid

Paké waktu anjeun éfisién. Diajar mana ... kapan! Ngalakukeun pagawean di imah anjeun nalika pasuliwer Anjeun.