Elaan English - The Elaan English Team

Ngawanohkeun ka pamungkas mobile aplikasi ESL
keur diajar basa Inggris dina lebet nu

Joseph R. Lee

Tech pamekar / Diréktur

Tujuanana mah nyieun situs anu Sigana na jalan hébat dina alat nu bagerak, sarta boga pangalusna eusi kualitas ESL, sarta kandungan ESL paling loka sagala di internet. Ogé, versi custom tina ".APP_WEBSITE_NAME". nu sampurna pikeun sakola ngagunakeun pikeun nganteurkeun eusi maranéhna pikeun siswa.

Zephyr Lin

Jualan Manajer Asia

Kuring percanten ka produk ieu sareng nyaho yén sakola bakal nguntungkeun ti luhur kandungan kualitas ESL tur data analytics pitur nu nawaran Elaan. Lamun sakola anjeun hayang buka kertas-gratis, ngurangan workload guruna, sarta ngawangun kumpulan aman tina eusi guru, Elaan teh produk pangalusna. ".APP_WEBSITE_NAME". bakal ngakibatkeun jalan arah téhnologi pangajaran kualitas luhur.

Erin Forsythe

Manajer Tarjamahan Jepang

Kuring kungsi digawé di jurusan panarjamahan Vérsi fot hiji parusahaan IT pikeun leuwih ti 11 taun jeung kudu pangalaman éksténsif jeung tarjamah manual teknis na ogé alat (mobile) panarjamahan Vérsi (nu mobile sorangan, aktip mobile, manual, jsb), Sajaba, abdi gaduh digawé minangka hiji Asisten ka Diréktur-di-Kapala pikeun hiji parusahaan Amérika.

Lili J.

Serbia / Manajer Tarjamahan Kroasia

Kami hiji juru ngalaman, penerjemah jeung guruna kalawan MA di Basa Inggris jeung Sastra Indonesia. I am a spiker asli tina gairah Serbia ngeunaan basa Inggris sarta unggal jenis karya nu patali jeung kecap jeung harti.

Ray R.

Manajer Tarjamahan Cina

Abdi a murid senior ti NCUT. Abdi ogé mangrupa kipas badag tina Marvel. Kuring keur addicted ka sadaya pilem maranéhanana, komik atawa deret. Ieu sok gumbira ngantosan ningali sequel. Lalajo drama ayeuna geus jadi salah sahiji rutinitas abdi. Di sagigireun ieu, maca majalah Time ngajaga kuring diropéa ngeunaan naon kajadian di dunya.

Lousita Lo

Manajer Tarjamahan Cina

Abdi a murid Universitas di Chin-Yi tur asalna mah ti Taichung. Maca novel jeung nonton dramas tv téh naon Abdi bogoh mun di waktu bebas kuring!